Na mijn afstuderen heb ik ervaring opgedaan op verschillende werkplekken, zowel in Nederland als in het buitenland. Sinds 2012 ben ik mede eigenaar van en werkzaam in de fysiotherapiepraktijk op de Soesterweg.

Sinds 2013 ben ik mij gaan specialiseren in bekken- en bekkenbodemklachten en individuele zwangerschapsbegeleiding. Ook heb ik mij gespecialiseerd in stuitpijn (coccygodynie) een vervelende klacht die vaak onderschat wordt. In 2018 heb ik de Master Bekkenfysiotherapie met veel enthousiasme afgerond. Het bekken staat centraal in het lichaam waardoor het een belangrijke schakel is voor veel klachten.

Naast de behandelingen voor bekkenpatiënten behandel ik nog steeds mensen met algemene klachten.

Werkwijze

Bij de start van de behandeling is het belangrijk om op zoek te gaan naar de oorzaak van uw klacht. Dit gebeurt middels een lichamelijk onderzoek na een vraaggesprek. Hieruit volgt een behandelplan wat met u besproken wordt.

De behandelingen kunnen bestaan uit verschillende technieken, zoals mobilisaties volgens Mulligan, Medical Taping, oefentherapie en adviezen ten aanzien van sport en bewegen. Het is belangrijk dat het lichaam weer in balans komt, zodat u in uw dagelijks leven weer kunt doen wat u wilt.

Als gespecialiseerd master bekkenfysiotherapeute behandel ik de volgende klachten.

Adresgegevens

Soesterweg 378
3812 BJ
Amersfoort

Tel: 033-461 66 07
info@fysiotherapie soesterweg.nl

  

Openingstijden

maandag 8:00 - 18:00 uur
dinsdag 8:30 tot 21:00
woensdag 9:00 tot 18:00
donderdag 8:00 tot 17:00
vrijdag 8:00 tot 18:00

Wij zijn dus ook op Dinsdag avond geopend

Ga naar boven